Bejaarden
Door: Ik
Blijf op de hoogte en volg Suzan
31 Maart 2008 | Australië, Melbourne
Daarna op naar de 12 apostelen (waarvan er 8 zijn ingestort...) en nog een of andere 'natuurlijke' brug bezichtigd. Kortom, mooi bejaarden-tripje dus! (Pap&Mam hebben dit ook allemaal gedaan...)
Maar wat ze niet hebben gedaan is met zeeleeuwen (nu wel goed???), kwallen, kogelvissen en dolfijnen gezwommen! Was super gaaf!
De bussen met Japanners moesten we missen, waren buiten het seizoen, daarom heb ik hem maar uitgehangen. Hieronder een selectie van de stenen in het water, foto's van alle zeebeesten volgen nog.
31 Maart 2008 - 09:53
@nnet:
Su wanneer blijf je nou is thuis zodat we kunnen skypen??? -
31 Maart 2008 - 11:15
Mick.ie:
Het wordt tijd dat wij weer eens gaan msn-en! Is de nieuwe brief al gearriveerd? En die zee ziet er wel gruwelijk vet uit! Alles goed hier hoor in Til.. vermaak me prima en ik rook toen ik vanochtend opstond de lente!!! Kus! -
31 Maart 2008 - 12:51
Brennie For Suzie:
Klinkt dol fijn! Je kan niet vroeg genoeg zijn om deel te nemen aan een bejaardenreis!
Groetjes uit het uiterst zonnige Bren Bosch met zon, open ramen en mensen op terrasjes! :D
Op naar de 30 graden!
Happy day, X* -
11 April 2008 - 19:54
Rogier:
Hee Suus!Een vreetschuur? Daar zul je je toch wel lekker thuisvoelen? Hadden ze ook een schuurfeest erna??
Geniet ervan! Gr. Rogier@Fes, Marocco