Winterjas - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu Winterjas - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu

Winterjas

Door: Ik

Blijf op de hoogte en volg Suzan

26 Mei 2008 | Australië, Melbourne

Doe ik iets speciaals voor de trouwe achterban, krijg ik niks geen reactie van DE fanclub. Beetje jammer. Maar ik ga poging nummer 2 doen, al moet ik wel echt dingen verzinnen, want mn toeristen-activiteiten staan een beetje op een laag pitje.
Afgelopen week was koud. Echt bere koud, ijs-krab-koud zelfs. 's Ochtends dan, want nog wel elke dag buiten aan het lunchen. Maar ik ben al 2 weken opzoek naar een winterjas want die heb je nu dus wel nodig. De sjaal en wanten waren al aangeschaft en zijn ook al gedragen, alleen in combinatie met mijn veel te dunne zomerjas met 2 dikke vesten eronder. Maar, zaterdag eindelijk geslaagd! De winterjas is gevonden! Alleen gister is het kwik gaan stijgen en is het weer 18 graden...Dus vandaag maar weer mn zomerjassie aangedaan...

• 26 Mei 2008 - 07:18

Mick-ie:

en de foto's???

• 26 Mei 2008 - 09:32

@nnet:

Weer ESPRIT???

• 27 Mei 2008 - 09:50

Nic:

Goh die China town's zitten ook overal!!;)

• 27 Mei 2008 - 11:15

Nadet:

Ik ben ook erg benieuwd naar DE jas!

Heb vrijdag even inkopen gedaan voor de zomer :D

• 28 Mei 2008 - 09:04

Maaike:

Lijkt me maar lastig allemaal. ben blij dat ik gewoon in Nederland zit, waar het alleen af en toe regent.

• 28 Mei 2008 - 15:12

Rogier:

Klagen, klagen, klagen ;)

Als het weer koud wordt, kan ik Beirut aanraden :). Top dat je weer je zomerjackkie aan kan! Gr. R.

• 29 Mei 2008 - 10:54

Brenny:

Houdoe-joedoe! Hier is het hopeless! Ik vandaag heel positief mn kniebroek aangedaan.. en wat krijg je al dank?! Zeiknat he. Pff!
    Maar na regen komt zonneschijn en na de winter de zomer.. (amen)

Enne, wordt tijd voor weer een toeristische trip dan he! :D

Kus!

• 05 Juni 2008 - 07:49

Maaike:

'T IS STIL AAN DE ONDERKANT (4X)

Suzan

Hey! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd na een stage in Melbourne. En het beviel zo goed, dat ik terug mag komen om voor een jaar te komen werken! Ik ga aan de slag als analiste bij de Immunology Department van de Monash University in het Alfred Hospital, in Melbourne dus!

Actief sinds 23 Juli 2012