Maandag! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu Maandag! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu

Maandag!

Door: Ik

Blijf op de hoogte en volg Suzan

30 Juni 2008 | Australië, Melbourne

Jaah, de maandag is weer begonnen na een enerverend weekend!
Het begon al op donderdag. Met Eduard en zn lab-clan naar een Trivia. Had er nog nooit van gehoord maar dat is dus een of andere quiz in de pub. Mijn taak was vooral een opvul functie: aan een tafeltje zitten en bier drinken. Heb mn ogen uitgekeken. Het hele festijn werd gepresenteerd door een zingende uber-nicht. Uiteindelijk hebben we verloren van de Red Devils, een groep gehandicapten/begeleiders...
Vrijdag na het zwemmen (jaja), pizza gegeten (om alles er weer aan te eten..) goedkope wijn gedronken en de film Mongol gezien. Is wel een aanrader.
Zaterdag met Eduard, Aislin en haar vrienden wezen stappen in Club Retro. Hoe dat was: zie foto's... Moe en voldaan om 5 uur in mn bed.
En zondag (met kater) een kleine acupunctuur-behandeling gehad. Moest iets in mn hand voelen, maar voelde eigenlijk alleen de naald in mn elleboog prikken..Niet echt iets voor mij dus.
Daarna door naar een Nederlands restaurantje (Heb de ordinaire pannenkoeken boerderij gevonden, Eduard!) met Johan en zn fiets. Lekker patat, kroketten en frikandellen met remia frietsaus gegeten!

• 30 Juni 2008 - 11:03

Rogier@Mashad:

Suusert! Mooi feestje en pannenkoeken in het buitenland is natuurlijk legendarisch... al zijn ze nergens zo lekker als op de herengracht (en bij moeder natuurlijk!) Gr. Rogier

• 05 Juli 2008 - 19:34

Mick.ie:

en wie zijn die mannen ;)

• 14 Juli 2008 - 05:27

Nadet:

En.... waar blijven de nieuwe kater verhalen! :D

Suzan

Hey! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd na een stage in Melbourne. En het beviel zo goed, dat ik terug mag komen om voor een jaar te komen werken! Ik ga aan de slag als analiste bij de Immunology Department van de Monash University in het Alfred Hospital, in Melbourne dus!

Actief sinds 23 Juli 2012