And they're gone
Door: Ik
Blijf op de hoogte en volg Suzan
30 Juli 2008 | Australië, Melbourne
Verder heb ik erg hard aan mijn verslag gewerkt, en maandag was DE dag dat ik het heb ingeleverd! Joehoe! Nu wachten op vrijdag voor de uitslag en dan ben ik bijna een heuse MSc! Phoe! Dit heugelijke feit maandag al eventjes lafjes gevierd in de kroeg en gister de hele dag de toerist uitgehangen. Want alhoewel het hier hartje winter is (eind januari in Nederlandse termen) heb ik gister heerlijk in mijn vestje in een of ander park in het zonnetje gelegen. Daarna door naar het Melbourne Museum (slap aftreksel van Naturalis...) en toen nog even tussen de sloebers op de Vic Market geparadeerd. Kortom, ben de bejaardentripjes dus weer lekker aan het oppakken!
30 Juli 2008 - 07:03
Mo:
hey suus
Spannend hoor, ben benieuwd naar je uitslag! Echt super dat je fam. er was!
x mo -
31 Juli 2008 - 13:00
Rogier:
Hey, leuke foto van jullie drie! Ik neem aan dat je hen binnenkort weer ziet? Gr. R. -
31 Juli 2008 - 15:18
Mick.ie:
soesje! leuke foto's! tot snel snoepje van me! -
05 Augustus 2008 - 06:34
@nnet:
Lachen zeg met paps etc in Melbourne! Ziet er gezellig uit! En, je cijfer al opgehaald :)
-x- Annet -
06 Augustus 2008 - 07:18
Brrrrrrrrrrrrr:
Wat klinkt het daar winters zeg! Haha! Maarre, Suzie I'm ook weer home! Zal de details even in een mail gooien, maar het was echt SUPER! Geweldig genoten! Wat fijn dat het studie-einde in zicht is... Pas maar op, straks moet je nog gaan werken.. Ej tjik! Geniet van je rondreisje straks! En see you soon! Xie