Nieuw! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu Nieuw! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu

Nieuw!

Door: Suzan

Blijf op de hoogte en volg Suzan

20 Januari 2009 | Australië, Sydney

Hallo!
Zo, vandaag mn eerste werkdag gehad, en weet nu eindelijk een beetje wat ik ga doen. Het worden geen pinda's en ook geen hooikoorts. Nee, het is huisstofmijt allergien! Je zal het maar hebben...Mijn begeleidster is Leanne, een 30-jarige vlotte (jaja, ze bestaan...) PostDoc. Ze is op dit moment (net als 4 andere meiden uit het lab, het is een ziekte..) zwanger, en gaat eind april met zwangerschapsverlof. Dus vanaf dan moet ik alles alleen gaan doen...
Verder ben ik afgelopen nachten bij Aislin en Ben op de bank gecrashed, en vanavond verhuis ik weer even terug naar Toos, om maandag weer door te verhuizen naar Russ, waar ik dan hopelijk een paar maanden kan blijven.
Ook heb ik een fiets gekocht, een heuse groen blauwe ladies city bike! Mooie zilveren helm erbij en ik kan weer onderweg! Vanochtend al het eerste ritje ermee gedaan naar het Alfred. En sorry Maaike, maar er zit al een bel op (pfjoe!).
Zondag al even proef gereden op een leenfiets. Ritje van 50 km rondom de stad. Resultaat: verbrande kuiten! Ow, had ik al verteld dat het hier ruim 30 graden is?!
Gister nog even sfeer gesnoven op de Austalian Open. Heb Ferero live in actie gezien (weet heel niet wie het is, Ferero doet mij aan iets met chocola denken...). En verder nog Federer op het grote scherm gezien in de Heineken Beer Garden! :)
En voor de sms-ers onder ons, ik heb een nummer! +61414496085

• 20 Januari 2009 - 06:06

Tom:

Kijk, je gaat dus iets bedenken om mij van mn allergie af te helpen! Toevallig nog een proefpersoon nodig?

• 20 Januari 2009 - 10:30

Nicolet:

He Suus!!

Goed dat je veilig bent aangekomen! Lekker hoor 30 gr. Hier maar vies, koud en guur! Oftewel typisch nederlands!:) Heb ook nog wel een proefpersoon voor je! Als je tot een oplossing bent gekomen hoor ik het graag, kan ik ook weer eens rustig slapen zonder een piepend persoon naast me! ;)
    Heel veel plezier en succes met je werk!
    Nic

• 20 Januari 2009 - 19:52

@nnet:

Hey Su,

voor Jeroen maakt het niets uit, behalve met pinda's heeft ie ook iets met huissstofmijt... Haha het regent proefpersonen ineens haahaa.

Succes in je job!
    -x- Annet

PS Is Ferero niet van onze all time favorite 'mon cheri' :)

• 21 Januari 2009 - 07:27

Mo:

hey suus
    Ik kan me ook aanmelden als proefpersoon, ik ben ook 1 van de gelukkige kneusjes van huisstofmijtallergie ;-)
    Echt gaaf dat je bent gegaan! Hoop echt dat je het super naar je zin gaat hebben daar!
    geniet ervan
    liefs mo

• 21 Januari 2009 - 07:34

Suzan:

Ik voel me echt nuttig! Tenx mensen!

• 21 Januari 2009 - 11:02

Eveline:

Ik ben jaloers! Beetje Australian Open zitten kijken!! :)

• 25 Januari 2009 - 10:16

Joop Rijsdam:

Ha Suzan,
    Leuk om al je berichten te lezen hoop dat alles goed gaat daar let wel op dat virus waar je collegas last van hebben.
    Wijmissen je in ieder geval hier.
    Groet ,Joop

• 26 Januari 2009 - 09:32

Maaike:

Groen-blauwe fiets lees ik....

• 29 Januari 2009 - 19:24

Teamcoach Tnt:

Fietsen moet geen probleem voor je zijn na al die zware postwijken lopen. haha, we missen je! Gr Wim