Spin - Reisverslag uit Sydney, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu Spin - Reisverslag uit Sydney, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu

Spin

Door: Suzan

Blijf op de hoogte en volg Suzan

07 April 2009 | Australië, Sydney

Oke, misschien had ik iets overdreven met de hele inheemse spinpopulatie. Maar toen ik gisteravond in mn bed wilde stappen, liep er een zwarte spin in mn bed!! En heb geen idee welke gevaarlijk zijn, dus je snapt, ik was toch wel aardig in paniek. Maar voordat ik een potje en een kaart had gevonden, was dat ding hem natuurlijk al gesmeerd. Brrr, hele nacht niet geslapen... Vandaag maar even aan het googlen geslagen. Denk dat het de Black house spider was: Toxicity:
Uncertain; may cause mild illness. Maar het kan ook zomaar de Tree-dwelling funnel-web zijn: Toxicity: The venom of males is lethal to humans... Hopen dat het een vrouwtje is...
Om even iets leuker af te sluiten, heb wat foto's van mn stulp toegevoegd.

• 07 April 2009 - 07:23

Brenda:

Gatver Suus! Leve de hollandse hooiwagen! Ik kan me wel voorstellen dat ie je wakker heeft gehouden.. En je huis ziet er echt goed uit! En al die ruimte. Jammer dat ik de staatsloterij nog steeds niet gewonnen heb :(

Fijne dag na zo slopende dag..
    Liefs, Brenda*

• 07 April 2009 - 07:39

Brenda 2:

nacht bedoel ik..

• 07 April 2009 - 08:24

Eveline:

Die spin lijkt verdacht veel op die krab...

• 09 April 2009 - 08:31

Mo:

kun je tussen de pootjes zien of het een mannetje of vrouwtje is? ;-)
    gedver, wel naar idee hoor.

• 02 Mei 2009 - 21:37

Rogier:

Hey Suus!

Sowieso leuker om vrouwen in je huis te hebben! Of... mis je de herengracht-mannen al? ;-)

Gr. R.

• 04 Mei 2009 - 20:40

Nadet:

Waar blijven de nieuwe verhalen en foto´s!! ?

Suzan

Hey! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd na een stage in Melbourne. En het beviel zo goed, dat ik terug mag komen om voor een jaar te komen werken! Ik ga aan de slag als analiste bij de Immunology Department van de Monash University in het Alfred Hospital, in Melbourne dus!

Actief sinds 23 Juli 2012