Suzan en (links) fietsen... - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu Suzan en (links) fietsen... - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu

Suzan en (links) fietsen...

Door: Ik

Blijf op de hoogte en volg Suzan

01 Februari 2008 | Australië, Melbourne

Hallo allemaal!
Het regende gister! Omdat er een enorme droogte was iedereen blij, behalve ik natuurlijk! Maar ben toch nog met Toos naar de city wezen fietsen. Best lastig hoor, zo links, vooral als je links en rechts niet zo goed uitelkaar kunt houden...Maar geen ernstige ongelukken gebeurd dus heelhuids maar wel zeiknat weer thuis. En vandaag had ik met Nicole, mn stagebegeleidster, afgesproken. Dus ging ik helemaal in m'n eentje op m'n bike met helm en bidon in de, juist ja, bidonhouder naar de city! En ben er ook nog eens aangekomen zonder al te veel verkeerd te zijn gereden! Maar ik denk dat ik wel een leuke stage ga krijgen. Ze zei meteen al dat mn Engels heel goed was...Yeah, right...
En ze begon ook meteen dat het een heeel relaxte sfeer was op het lab, en dat ik vooral niet overstressed moest raken. Nou, dat zit wel goed dus! Gelijk al uitgenodigd voor een borrel donderdag en woensdagavond/nacht naar de Vic market, weet ook niet zo goed wat ik daarvan moet verwachten. Maar het is dus een leuke club jonge meiden plus Arno, een Franse jongen! En maandag voor het eggie naar de stage, ben benieuwd!
Zo, hier moeten jullie het maar weer even mee doen. Morgen met Eduard, de studiegenoot die al in Melbourne zat, afgesproken, en hij gaat me alle hippe hotspots van Melbourne laten zien, toch?! Dus dan komen er misschien ook nog wat leukere foto's dan mijn kamertje!
Baai baai!

• 01 Februari 2008 - 09:29

@nnet:

Juist, Suus op de fiets, zo kennen we je weer! Maar goed dat we iet samen fietsen, want dan hadden we denk ik al wel op de Australische grond gelegen...

Succes op je stage, klinkt goed!
    Annet

• 01 Februari 2008 - 20:02

Brenda:

Ik ben skypable! En ik heb je gevonden in skypenland, dus als het zo mag zijn kan ik snel je stem horen :)

Goodbye! X

• 02 Februari 2008 - 11:44

Eduard:

Niet echt hippe hotspots vandaag, maar dat gaat nog wel goed komen ;-)

• 02 Februari 2008 - 12:00

Rogier:

Nice! Geniet ervan.

Suzan

Hey! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd na een stage in Melbourne. En het beviel zo goed, dat ik terug mag komen om voor een jaar te komen werken! Ik ga aan de slag als analiste bij de Immunology Department van de Monash University in het Alfred Hospital, in Melbourne dus!

Actief sinds 23 Juli 2012