Bloed! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu Bloed! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu

Bloed!

Door: Ik

Blijf op de hoogte en volg Suzan

05 Februari 2008 | Australië, Melbourne

Wees maar gerust, ben niet op de verkeerde weghelft gekomen en aangereden, nee, ik heb er al 2 dagen stage opzitten! Ben meteen beide dagen het lab ingestuurd om bloedsamples te bewerken. Bijna hetzelfde als wat ik bij Sanquin ook heb gedaan, alleen nu met bloed van longtransplantatie patienten in plaats van naverstreng bloed. Waren wel twee zware dagen, met kaartlezen tijdens het fietsen, nieuwe mensen, namen onthouden, weg in het gebouw weten etc. Kortom, het hakt er allemaal wel in! Ik heb 2 foto's toegevoegd van het gebouw waar ik zit. Op een foto zie je de prachtige skyline van Melbourne, en die moet ik dus 2 keer per dag doorkruisen tijdens de spits! Maar tot nu toe aardig goed gegaan (al 2 keer!). Alleen Leidenaren kunnen niet fietsen, nou Melbourners kunnen niet autorijden! Wat een malloten zeg! Gooien deuren open zonder te kijken of er fietsers (ik dus!) aankomen! Zomaar ineene wegrijden! Verder heeft mijn fietsuitrusting zich uitgebreid met een heuse fietstas en een regenpak. Want hoewel het hier zomer is, hangen de broeierige buien in de lucht...maar ach, het is nog steeds rond de 25 graden, dus mag niet klagen, toch Nederland?! ;)
Hoewel iedereen aan het carnavallen was heb ik een rustig weekend gehad. Beetje met Eduard langs de Yarra geparadeerd in plaats van alle hotspots. En zondag met Toos en Graeham naar een of andere houtzagerij middenin de bushbush! Was heel mooi alleen was ik mn camera vergeten, ben ook zo een slechte toerist!
De volgende keer krijgen jullie van die geijkte kiekjes te zien!
Kussies!

• 05 Februari 2008 - 12:00

Rogier:

Het gebouw heeft kleurtjes!

• 05 Februari 2008 - 14:06

Mick-ie:

zie de dinsdag/ woensdag mail ;)

• 06 Februari 2008 - 08:36

@nnet:

De VU is er niks bij!
    Succes met je bloedpraktijken.

-x-

Suzan

Hey! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd na een stage in Melbourne. En het beviel zo goed, dat ik terug mag komen om voor een jaar te komen werken! Ik ga aan de slag als analiste bij de Immunology Department van de Monash University in het Alfred Hospital, in Melbourne dus!

Actief sinds 23 Juli 2012