Eerste keer
Door: Ik
Blijf op de hoogte en volg Suzan
17 Februari 2008 | Australië, Melbourne
Ook was het de eerste keer dat ik in 30 graden hutspot en zuurkool heb gegeten, inclusief gehaktbal en rookworst! En als toetje appeltaart met gele vla en ijs!
En het zat er al een beetje aan te komen, maar vrijdag was de eerste keer dat ik vol met mn fiets tegen een openslaande autodeur ben gefietst! Slipper verloren tussen alle langsrijdende auto's, de klootzak keek me aan, slaat zn deur dicht en loopt zo weg, zonder iets te zeggen...Heb denk wel een hele grote kras op zn auto gemaakt met mn stuur! Haha, eigen schuld!
En zaterdag wezen stappen (nog niet heeeel wild, lag netjes om half 2 in bed!). Met Eduard, Aislin en haar vrienden afgesproken in een kroegje, alleen ik was mn paspoort vergeten, dus ik mocht er niet in...maar een beetje lief lachen doet wonderen! Daarna op naar een hippe Salsa-tent, gelukkig mochten vrouwen gewoon doorlopen en werden alleen de mannen gecontroleerd! Goh, waar is dat nog meer zo?!
Verder woensdagavond met mensen van mn stage naar de Victoria Market geweest. Is een hele grote avondmarkt met allemaal vreet-tentjes, inclusief poffertjeskraam! En om deze week nog Hollandscher te maken, zijn we zaterdag naar het Dutch Festival geweest. Was wel een beetje kansloos. Draaiorgel bij de ingang, bijna alleen maar 65+sers, tachtigduizend Prins Carnavallen en als klapper de legendarische Frans Croonenberg! Maar wel lekkere vette kroketten gegeten, normale kaas gekocht, pak Brinta aangeschaft en echte De Ruijter hegelsleg!
Voor nog meer mooie plaatjes kun je kijken op http://www.dutchcourier.com/hollandfestival.html.
Veel plezier!
17 Februari 2008 - 16:08
@nnet:
Haha de Limburger Kangaroes!
-x- Annet -
17 Februari 2008 - 18:08
Mickie:
KEI leuk ;)
je kaartje is aangekomen :) en er is er sinds vrijdagg ook een naar jou onderweg! -
17 Februari 2008 - 18:47
Maaike:
En welke jonge man heeft je deze roos geschonken? -
18 Februari 2008 - 11:13
Rogier:
Een roos.... :) -
18 Februari 2008 - 21:10
Brenda:
Hoi Suzie!
Ben blij dat ze daar zo meeleven om het gemis van Nederland zo goed mogelijk te beperken. En zelfs een Dutch Festival voor je organiseren ;)
Klinkt bijna beter dan JJB.. al was dat stiekem echt heel gezellig!
Maar ik zal je eens even melen voor alle "inside details", want ik moet iets aan mn meelrelaties gaan doen hoorde ik :D
Tot zo! X -
21 Februari 2008 - 19:59
Niek:
Pipetteer je ook nog wel een beetje ;). -
22 Februari 2008 - 13:04
Corrie:
Suuuusje!
Ik heb eindelijk al je berichtjes gelezen! Volgens mij vind je het wel leuk daar, en ik zie dat je ook al een beetje bruin bent. Goed zo! Heel veel plezier nog hè! En we skypen :D
Kuzzz Corrie -
25 Februari 2008 - 21:50
Suus:
Hoi Suus,
Zo te lezen vermaak jij je prima daar! Is wel leuk om zo bij te houden wat je allemaal doet en ziet.
Morge komt Corinne weer thuis en dan zal ik ook het een en ander horen over het mooie Australië haha
Veel plezier nog en zal verder nog wel lezen.
Groetjes Suzanne en Lennard -
03 Maart 2008 - 06:31
Nadet:
waar blijven de nieuwe verhalen ????? !!!!!!!! :-)