Herfst
Door: Ik
Blijf op de hoogte en volg Suzan
03 Maart 2008 | Australië, Melbourne
Verder is de herfst begonnen! Twee weken geleden nog in de zee gezwommen in water rond de 20 graden tussen de dikke blauwe vieze kwallen (Phyllorhiza punctata) en andere enge sea creatures, deze week miezerde het, stond er een stevige bries en liggen er overal bruine blaadjes…Maar nog wel een goeie 20 graden, dus zo een herfst is prima te doen! En dit weekend waren de weersvoorspellingen: Fine, 30 degrees! Prima dus want we gingen dit weekend naar de wereldberoemde Penguin Parade op Philips Island met het lab! En dat was me wat! Honderden kleine, dikke pinguins die het strand op komen rennen, op zoek naar hun villa’s na een lange dag jagen. Verder nog walibi’s, luie koala’s en een verdwaalde zeehond gezien. En heeeeeel veel eten!
En, ik ben naar de IKEA geweest! Yeah! Alleen na Delft, Amsterdam, Groningen, Utrecht en zelfs een vestiging ergens in Zweden, ben ik er wéér achter gekomen dat ALLE Ikea’s precies hetzelfde zijn.
Op naar het volgende weekend!
03 Maart 2008 - 11:03
@nnet:
Jeeey
weer even lekker werk-ontweken met jouw vrolijke bericht! Die cellen hebben t maar getroffen met jouw verzorgende talenten, die meter wat minder. Moet je nou nog bijbeunen om die meter te betalen?
-x- Annet -
03 Maart 2008 - 16:28
Maaike:
Ik denk dat Sjoerd niet alleen jaloers is op die cellen, maar ook op al het fauna wat je hebt mogen aanschouwen Niet in Blijdorp, maar in de natuurlijke leefomgeving. Mazzelaar! -
03 Maart 2008 - 18:51
Mick-ie:
Sjoerd is allang blij dat hij niet wéér mee hoeft naar de ikea ;) hihi
03 Maart 2008 - 20:47
Brenda:
Wat fijn om je stem te horen :) tot de volgende keer* LOVE -
04 Maart 2008 - 21:41
John:
hoi suzan, hoorde via sjoerd van je site, leuk om zo even bij te lezen en fotos te zien. veel plezier daar down under en groetjes aan toos graeme rosa en donna, cheers -
06 Maart 2008 - 11:57
Brenda:
TIP: tot 70% korting bij ikea! Dus je snapt.. ik er naartoe samen met zusjelief. Viel het me toch barrrr tegen! Het klonk weer veel beter zoals het was. Maar ja, je kent Ikea. Je koopt altijd wat. Zoals een kast en een lamp. :)
Een nieuwe kamer vraagt om NOG meer nieuwe spullen!
Adios***