Wild! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu Wild! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Suzan Boer - WaarBenJij.nu

Wild!

Door: Ik

Blijf op de hoogte en volg Suzan

11 Maart 2008 | Australië, Melbourne

Ik moet eerst eventjes iets rechtzetten. Op de foto is natuurlijk niet Seabert de zeehond te zien, maar Simba de zeeleeuw! Jullie snappen natuurlijk wel van wie ik deze belangrijke info heb gekregen! ;)
Maar, ik heb ze in het wild gezien! Nee, niet de Aboriginals, maar de echte lekkere surf-dudes! Ben zondag namelijk een dagje naar Torquay geweest, een of ander surf-oord een uur rijden vanaf Melbourne. Beetje een suf stadje maar wel leuke winkeltjes! Dus heb me best vermaakt totdat de surfles begon. En dat was me wat! Ben er weer eens achter gekomen dat ik weer een talent minder bezit...Maar heb me rot gelachen (om mezelf)! Kev de surfleraar vond het alleen niet zo grappig, kwam denk ook omdat dit zijn vijfde en laatste les van de dag was. Het was ook nog eens extra druk omdat het een lang weekend was met extreme temperaturen, dus iedereen zat op het strand. Maandag was het Labourday, dus iedereen vrij behalve de mensen die bij de Monash University werken, ik dus...Maar toen kreeg ik zondagochtend 10 uur een telefoontje van Nic, dat ik maandag een verplichte vrije dag had! Zo een stagebegeleidster ben ik nog nooit tegengekomen! Dus maandag maar weer naar het strand...
En omdat het maandag toch heel rustig was op de weg, vond ik wel eens tijd worden voor mijn eerste rijles. En volgens mij ging het wel aardig. Ben netjes op de goede weghelft gebleven. Alleen zitten de richtingaanwijzer en de ruitenwisser verkeerd om...dus na het ritje waren de ruiten lekker schoon geworden!
Cheers!

• 12 Maart 2008 - 07:43

@nnet:

Wow, dat strakke pekske staat je voortreffelijk Su!
    Met de huidige windkrachten van hiero (120 km per uur) is t vast ook gaaf surfen???

• 12 Maart 2008 - 08:16

Mick-ie:

wat (te) gek dat jij dat bent! Ik zou bijna ook zand en zeewater willen scheppen ;)

• 12 Maart 2008 - 10:01

Claasje:

Hoewel ik Maaike nooit op de plank heb zien liggen, heb ik vernomen dat zij peddelqueen is. Voor zover ik uit bovenstaande foto kan opmaken is het bij jou nog niet zo ver en sta jij gewoon op de plank. Wellicht bij terugkomst een Hazerswouds-Peddel-Kampioenschap houden?!

• 15 Maart 2008 - 20:23

Rogier:

Eerste rijles? Super! Zelfs Nan heeft haar rijbewijs, dus dat moet jou toch ook lukken??? Gr. Rogier@Salamanca (check www.van-willigen.net/moving-forward)

• 16 Maart 2008 - 11:09

Ben En Corrie:

Suusje!
    Geloof nooit dat jij dat rode cirkeltje bent hihi. Oplichterd! Hier is er regen, zullen we ruilen? Anders een vreet-date in Australië? Ben heeft nog een bon ;).
    Kusjes van de tortelduifjes