24!
Door: Ik
Blijf op de hoogte en volg Suzan
08 Mei 2008 | Australië, Melbourne
Mijn verjaardag begon met een fijn telefoontje om 06.30u (bedankt mam). En daarna alle kado's uitgepakt die zich deze week hadden opgestapeld in mijn kamer. Zaten 3(!!) kettingen tussen, (waarvan er eentje met Dikkertje Dap!), een pyjama, chocolaatjes, CD, DVD en zelfs een bos bloemen, helemaal vanuit Nederland (zie de foto). Tussen de middag op lunch getrakteerd door en met het hele lab, en daarna op naar mijn 'surprise-adventure'. En die bestond uit schaatsen! Ben dan misschien niet zo goed in surfen, hiken en links rijden, schaatsen kan ik toch echt weer beter dan die Australiers! En om de dag helemaal goed af te sluiten, taart met 24 kaarsjes!
Dacht dat het een beetje een sneue dag zou worden, aangezien alle leuke mensen in NL zitten, maar voelde me toch nog best een beetje jarig. Bedankt voor alle telefoontjes, kado's, (E-)kaarten, e-mails en sms-en!
08 Mei 2008 - 11:24
@nnet:
Wat leuk dat je een partijtje hebt gegeven! Hebben ze ook nog voor je gezongen? Of kan niemand dat zo goed als... en ... ???
-x- uit een überzonnig Den Haag -
08 Mei 2008 - 12:01
Rogier:
Super dat het een mooie verjaardag is geweest! :)